top of page
Kunngjøringer

Innkalling til årsmøte i Tromsø kampsportklubb 2024                                                                                           Tromsø 22.01.2024

 

Styret innkaller herved til årsmøte i Tromsø kampsportklubb.

 

Årsmøtet avholdes 12.03.2023 kl. 19:00 i Tromsø kampsportklubbs lokaler - Skattørvegen 39.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 25. februar som er senest to uker før årsmøtet til tromsokampsportklubb@outlook.com. Mal for dette er sendt ut til klubbens medlemmer på e-post. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på e-post. Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Tromsø kampsportklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i løpet av kalenderåret, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser (medlemskontingent og treningsavgift) til Tromsø kampsportkubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se NIFs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Styreleder kontaktes på 90589106 og e-post tromsokampsportklubb@outlook.com.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen Styret

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei alle medlemmer                                                                                                                                        Tromsø 09.02.2023

 

Nye lokaler

Etter en fantastisk jobb av vår lille med svært ivrige dugnadsgjeng (vi hadde ønsket oss flere), er vi nå klare til å ta imot gamle og nye medlemmer i våre nye lokaler på Skattørvegen 39 i samme lokalene som Dekkmann og Bilpleiesenteret. Liten grå ståldør med takk over (vi skal merke døren). Våre nye lokaler har kjøkken og stue så det er fullt mulig å lage seg en matbit der om du har lyst til å spise før trening dersom du drar rett fra skole eller jobb etc. 

 

Endringer i timeplanen

Vi har gjort noen endringer i timeplanen slik at flere skal rekke å komme på trening siden vi nå er litt lengere unna sentrum. Mandag og onsdag begynner vi en halv time senere. 

 

Hvordan komme seg dit

Buss rute 42 går nesten helt fram. Hopp av stoppet før bakken til Stakkevollan og gå 10 minutter. Husk reflex. 

Vi har også opprettet en "Kjøregruppe" på Facebook, knyttet til Tromsø kampsport medlemsgruppe. Oppfordrer alle til å bli medlem i denne for å hjelpe utøvere å komme seg på trening. Kommer du med bil så parker øst om svart tilhenger (mot havet) og parkeringen er gratis. Fr Universitetet er rute 32 det beste.  Den stopper like ved senteret. 

 

BJJ og Jiu-Jiutsu for barn

Dessverre så har vi ikke funnet en løsning for Jiu-Jiutsu for barnepartiet. BJJ trenerne "forlater" oss til fordel for annen trening og vi har ingen instruktører. Styret og Instruktørgruppa har pratet sammen og blitt enige om at vi ikke kommer til å fortsette å bruke store administrative ressurser for å prøve å bringe BJJ inn under NIF og frivilligheten. Det har vært en svært krevende prosess å prøve å få til. Mye mulig BJJ ikke er moden nok for det på dette tidspunktet. Tromsø kampsportklubb vil være villig til å forsøke igjen ved en senere anledning dersom BJJ miljøet selv ønsker det og tar kontakt. 

 

BJJ og barnepartiet for BJJ/Jiu-Jiutsu avvikles. Alle barn som trente på mandagene på BJJ partiet blir flyttet over til Kampsport for barn på tirsdager og torsdager kl 17:30 - 18:30. 

 

En skikkelig klubb og ungdomsklubb

Styret i klubben har tilpasset lokalet med kjøleskap, komfyr, kjøkken, stue, sofa og kommer til å kjøpe inn en TV til lokalet. Vi ønsker å gjøre lokalene tilgjengelig for ungdom (og voksne) slik at vi får et preg av "Ungdomsklubb" og ordentlig kampsportklubb og idrettslag. Her skal det være godt å være og en arena for ungdom å samles, møtes og trene og bringe inn flere ungdommer fra "gata" og sofaen og inn i organisert idrett. Vi vil ha klubbkvelder der vi fokuserer på det sosiale og vi vil oppfordre foreldre til å besøke klubben så ofte de kan. Vi har egen "lounge" med utsikt over lokalet så her kan man få seg en billig kopp kaffe eller annen drikke og observere sine unge talenter. Her vil vi også arrangere in-house turneringer og gjennomføre treningssamlinger og seminarer som blir gratis for medlemmene. 

 

Vel møtt på trening. 

 

Med vennlig hilsen

 

Styret

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Hei alle medlemmer og foresatte.                                                                                                                                              Tromsø 14.12.22

 

Tromsø kampsportklubb flytter ila jul/nyttår til nytt lokale i Skattøravegen 39.

 

Del av en langvarig prosess.

Styret i Tromsø kampsportklubb har i halvannet år jobbet opp mot Tromsø kommune for å få et egnet lokale under "vingene" til Tromsø kommune slik fotball, håndball etc har. Kampsporten i byen har i årevis vært neglisjert på denne fronten og styret har jobbet hardt for å få dette til.Prosessen startet som sagt for halvannet år siden og vi er lovet av Tromsø kommune og Tromsø idrettsråd et nytt lokale i gamle "Frikirken" på Stakkevollan ved siden av Stakkevollanhallen (inne i bygningskomplekset). Arbeidet med å tilpasse nye lokaer skulle vært ferdig for ett år siden, men den kommunale mølla maler langsomt og per i dag så er det ikke så mye som revet en list i "våre" lokaler. Ting tar altså lengere tid enn styret forventet. Vi håper likevel Tromsø Kommune holder ord slik at vi om ikke lenge kan flytte inn på Stakkevollan, kanskje høsten 2023.

 

Midlertidige lokaler mens vi venter.

Dagens bygg vi leier i er ikke egnet lenger for vår drift. Vi opplever ubudne gjester som tar seg til rette i lokalet vårt, tyveri av og skade på utstyr og i tillegg er renholdet krevende, toalettfasilitetene dårlig, kostbar parkering og temperaturen lav om vinteren. Dette i tillegg til at vi ikke har dusj og garderobe. Vi har bedt om å få "låst av" lokalet med egen dør og kodelås, men utleier ønsker ikke dette. Vi ser ikke annet valg enn å flytte. Vår "nye" midlertidige lokale i Skattøravegen 39 (mens vi venter på lokalet på Stakkevollan) vil ikke ha garderobe og dusjfasiliteter, men vi vil tilpasse et rom som garderobe ved behov.

 

Vi vil imidlertid ha:

 

-Gratis parkering (enkelte foreldre bruker nå mer i parkeringsavgift enn de bruker på treningsavgift)
-To toaletter som bare klubben bruker og som er stor nok til å skifte på om behov.
-Kjøkkenløsning for enkel tilberedning (kaffe, vaffel etc), Eget kjøleskap/komfyr
-Vaskerom/bøttekott
- Varmepumper for temperaturregulering
-"Tribune" med sittegruppe som foreldre kan bruke

 

Juleferie og siste treninger før jul.

Tromsø kampsportklubb følger skoleruta og tar juleferie. I og med at vi er på flyttefot så vil siste trening være sekktimen lørdag 16. desember bortsett fra "Kampsport for barn 6-10(11)" som har gradering tirsdag 20. desember kl 1700. Oppstart etter jul er mandag 9 januar.

Gradering for ungdom, junior og senior på nyåret

Det vil bli gradering for ungdom, junior og senior etter nyttår tidli i januar. Egen epost om dette kommer.

 

Mulig endring av timeplan

Flyttingen vil skape endring i reisevei for medlemmer og instruktører. Noen får kortere reisevei og andre lengere. Det er mulig vi gjør noen tilpassing på timeplanen for å gjøre det lettere å "rekke fram". Evnt ny timeplan blir publisert på Facebook og våre nettsider.

 

BJJ og Jiu-Jiutsu for barn i året 2023 - usikre tider.

Styret har i lengere tid jobbet hardt for å bringe BJJ ut av det kommersielle og inn i det frivillige under NIFs og Norges Kampsports vinger. Vi har utfordret instruktørgruppa for BJJ til å lage en robust instruktørgruppe og utvikle BJJ i samme retning som Kickboxing og Boksing har lykkes med på en meget god måte.Draget mot det kommersielle og nå det nye treningssenteret Batalje har gjort at vi i styret og trenerne i BJJ ikke har lykkes slik vi ønsket. Vi har ikke klart å ivareta ny og gamle medlemmer godt nok og fra nyttår slutter alle instruktørene på BJJ i klubben. Det kan se ut som om BJJ oppløses og vi i bestefall står igjen med barnegruppa, men vi er avhengig i å finne ny instruktør til dem.Før sommeren var gleden stor når to ivrige instruktører ønsket å starte et barne/undomsparti i Jiu-Jiutsu (BJJ) og dro med seg en ekstra instruktør inn i dette prosjektet nå i høst. Nå viser det imidlertid seg at disse ikke ønsker å fortsette med å insturere i klubben pga forlenget reisevei. Dette er selvsagt veldig trist. Klubben er på utkikk etter noen som kan overta barnepartiet og dersom noen av medlemmene føler seg "kallet" eller kjenner noen som kan bidra 1 time i uken så send dem til oss. 1. times bidrag gir gratis trening trener og barn av trener. Klubben vil spandere trenerkurs etc.Vi jobber iherdig med å løse dette slik at medlemmene i BJJ har et tilbud etter jul. Barna har uansett tilbud tirsdag og torsdag på kampsport for barn.Ønsker alle en fortsatt god advent og etterhvert

 

Nye medlemmer etter jul.

Klubben tar imot nybegynnere fortløpende. Melder du deg inn i klubben i januar og betaler medlemskontingent vil du få gratis trening i januar og februar. Gjelder også tidligere medlemmer som blir medlem igjen. Vi møtes på matta. 

God Jul og Godt nyttår.

Med vennlig hilsen

 

For Styret

Andreas Danielsen

Styreleder

Tlf: 90589106

www.tromsokampsportklubb.com

 

 

 

Oppstart ordinære treninger og nybegynneropptak.                                                                                                         høst 2022

Vi starter med ordinære treninger 22. august og tar samtidig imot nye medlemmer. Følg med på timeplanen i arkfanen "Timeplan". Du kan prøver våre forskjellige tilbud ut august (og litt til), men vi håper at du før 1. september har bestemt deg og meldt deg inn i klubben. Har du deltatt på sommerskolen og ønsker å fortsette som medlem trenger (og har betalt for sommerskolen) trenger du ikke gjøre noe som helst og du vil få faktura for semesteravgift som kan betales i minidrett.no eller nettbank om du har satt opp profilen din riktig. 

Vel møtt på trening. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Norges Cup Kickboxing i Gyldenborghallen

Program for dagene

 

Lørdag 7. mai:

09:00: Dommermøte i hallen.

09:30: Coach-møte i hallen.

10:15-12:30: PF + PF Open på matte A og B. (En barnekamp går først, se lengre ned).

010:00-12:30: Merkekamper og FC i ringen.

1230-1300: MF (6 påmeldt).

1300-1330: Pause/lunsj (evt. parallelt med MF).

13:30-17:00: LC på matte A, B og C.

17:00-18:00: KL på 2 matter.

 

Nasjonalt barnestevne 11-12 år (nyhet):

10:00-11:15: Matte A. Foreløpig kun en jentekamp, forsøker å få til en guttekamp også.

Lokalt barnestevne 6-10 år (nyhet). Arrangeres av arrangørklubben:

10:00: Oppmøte og registrering.

10:00-11:00: Oppvarming og oppsett/organisering.

11:00-13:00: Kamper uten avgjørelse – alle er vinnere. Fokus på lek og mestring. En erfaren kampleder leder kampene, og gir score for treff.

 

Det vil også være mulig å ta en ny økt med barneaktivitet kl. 17-18 på matte C.

 

Søndag 8. mai:

11:00-13:00: Uformell «jamming» i hallen. Erfaringsutveksling mellom utøvere, dommere og coacher. Mulighet for sparring med dommere. Trening. Jobbing med det forskjellige grenene. Her setter bare fantasien grensene, og vi håper at flest mulig vil delta på dette, når vi uansett har rigget klart i hallen, og har så mye kompetanse i alle ledd samlet.

 

Mvh Styret

 

 

 

 

Hei                                                                                                                                                      

 

Våre fantastiske instruktører fortjener påskeferie og vi har redusert tilbud i påskeuka. 

 

Treningstilbudet er som følger:

Palmesøndag 10/4: Normal trening

Mandag 11/4:  18:30-2000 Fight-sparreøkt for kicboxing og boksing. Her bør alle som tenker å gå kamper delta

Tirsdag 12/4: 18:30-2000 Fight sparreøkt for bokserre

Onsdag 13/4: Ingen organisert trening. Mulighet for egentrening

Sjærtorsdag 14/4: 18:00-1930 Bokseøkt alle partier

Langfredag til og med 2. påskedag: Ingen organisert trening. Mulighet for egentrening. 

 

BJJ har forlenget påskeferie og ingen organiserte treninger i påskeuka. Egentrening og grupper avtaler i egen BJJ Messengergruppe. 

 

God Påske

Mvh

Styret

 

 

 

 

 

Hei                                                                                                                                                                             Tromsø 06.03.2022

 

Tromsø kampsportklubb tar vinterferie i uke 10. Det blir ingen organisert trening denne uken. Det vil bli mulighet for egentrening. 

 

 

 

 

Hei                                                                                                                                                                             Tromsø 10.02.2022

 

Tromsø kampsportklubb oppretter 11/2 et lavterskel og lavkostnadstilbud for ungdom fra og med 13- til og med 18 år.

 

Målgruppen er barn av lavinntektsfamilier, jenter fra innvandrermiljø og annen ungdom som faller utenfor idretten pga blant annet foreldrenes økonomi.

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen, Samfunnsløftet og Stiftelsen DAM etablerer vil Tromsø Kampsport Ungdomsklubb som blir et treningstilbud fredag og lørdags kveld fra 1800-2200 på fredag og 1700-2100 på lørdagene

 

For bare 850,- for 6 måneder (mars til september), pluss 150/250kr i medlemskontingent kan ungdom trene fredag og lørdag i klubben og bli instruert av klubbens egne ungdomstalenter. Med bruk av Fritidskortet fra Tromsø kommune vil den reelle kostnaden bli max 300kr. I tillegg så vil klubben støtte nye medlemmer av tilbudet med boksehansker, boksebandage og tannbeskyttere ved en verdi av ca 600kr.

 

Målet er økt inkludering, økt deltakelse i kampsport og utvikle flere unge talenter uavhengig av foreldres økonomi.

 

Supert om dere kan reklamere for tilbudet i deres blant alle dere kjenner.

 

Møt på matta fredag kl 1800 i Storgata 5 under Storgata Camping i samme lokalene som Tromsø Sport og Eventsenter.

 

Se nettsiden for mer informasjon

Hei.                                                                                                                                                                                         Tromsø 02.02.2022

Vi åpner trening for alle og alle aldre. Ta hensyn og hold deg hjemme når du ser syk. Hold deg til et minimum av treningspartnere og husk hvem partneren din var om du blir syk slik at han eller hun kan være obs på symptomer. 

Mvh

Styret

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nye medlemmer 2022                                                                                                                                                        Tromsø 02.02.2022

Klubben tar imot nye medlemmer fra januar 2022. Det vil bli mulig å prøve boksing, kickboxing, BJJ og kampsport for barn i hele januar og februar gratis. Etter prøveperioden må du melde deg eller ditt barn inn i klubben i minidrett.no. Ny timeplan ute nå.

 

For priser etc se egen fane. Medlemskontingent betales ved innmelding og treningsavgift faktureres i midten av februar og gjelder fra mars-september

Ta bare kontakt med ansvarlig grentrener ved spørsmål. 

Mvh

Styret Tromsø Kampsportklubb

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei alle medlemmer.                                                                                                                                                   Tromsø 02.02.2022

GRATIS UNGDOMSSAMLING

19. og 20 februar.

Hvor: Storgata 5, 9008 Tromsø

 

Lørdag 19/2-22:

Økt 1: klokka 11:00-12:30: Åpen økt for ungdom fra 13-19 år . Instruktør i Lettkontakt/fullkontakt/K1/KL: Angel Ruiz

 

Gratis lunsj klokka 12:30

 

Økt 2: For ungdom 13-19 år. Klokka 15:00-16:30

 

Søndag 20/2:

Ungdomssamling 13-19 år fullkontakt/K1/KL./Lettkontakt

 

Økt 3: 11:00-13:00

Åpen økt for ungdom fra 13-19 år. LC/KL/FC

 

Påmelding til ungdomssamling via www.kickboxing.no: trykk terminliste- finn riktig samling (registrer navn, klubb, tlf, e-post, klubb) Svært viktig at det registreres hvem som kommer i disse smitteverntider. Åpen ungdomssamling er for ALLE i alderen 13-19 år som har lyst til å lære av de beste.

 

Husk følg gjeldende smittevernregler

 

Instruktører hele helgen er: Angel Ruiz

Spørsmål: Kontakt Aktivitetskoordinator Nina Røberg: 90761363

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Til

Medlemmene i Tromsø kampsportklubb                                                                                                                                  Tromsø 05.05.2021

 

 

Endringer i Norges Idrettsforbund sine vedtekter (NIFs lov) har tvunget klubben og K24 til å endre på måten vi samarbeider på. Det er spesielt reglene om innkreving av treningsavgift som gjør at det blir noen endringer.

 

De nye reglene sier at både medlemskontingent og treningsavgift skal kreves inn av klubb i et medlemssystem godkjent av NIF. Alle dere som er medlemmer av klubben betaler i dag medlemskontingent via et godkjent medlemssystem som er MinIdrett.no, men treningsavgiften har hittil blitt krevet inn av K24 og det er ikke lengere godkjent.

 

Heretter så vil både treningsavgift og medlemskontingent kreves inn av samme system og alle regninger kan betales via MinIdrett.no (eller e-faktura i nettbank dersom du har en oppdatert profil i MinIdrett.no). Vi satser på semestervis fakturering, men vil fram mot august enten lage månedlige faktura eller et kort semester. Endringen vil være gyldig fra 01.06.21, men faktura vil komme ut i mai.

 

Så hva betyr det for deg som medlem? Hva må du gjøre?

  • Du må, som før, være medlemmer i klubb via MinIdrett.no. Kontroller at du er medlem i klubb i din profil i Minidrett.no. Er du ikke medlem så meld deg inn snarest (Det er viktig for din forsikring. Er du ikke medlem er du ikke forsikret ved skade etc)

  • Har du barn som er medlem må du som voksen lage deg en profil og så knytte til ditt barn som familiemedlem.

  • Oppdater din profil i MinIdrett.no (e-postadresse, tlf nummer, adresse etc)

  • Er du ny medlem så gå til www.tromsokampsportklubb.com og velg «Bli medlem»

  • Du trenger bare å forholde deg til en aktør. Kommunikasjon omkring medlemskap, treninger etc gjøres fra nå av klubben. Se våre nettsider www.tromsokampsportklubb.com og på Facebook Tromsø kampsportklubb og Facebook gruppen Tromsø kampsportklubb medlemsinformasjon (kommer snart).

  • Du vil møte de samme dyktige trenerne som du hittil har møtt. Dvs du vil faktisk møte enda bedre og flere trenere for vi bruker tiden med korona til å kurse våre instruktører og alle våre instruktører vil etterhvert ha Trener 1 kurs via Norges Kickboxingforbund og Norges Kampsportforbund og flere trenere vil fra høsten starte med sine Trener 2 kurs.

  • Du må avslutte din betaling til K24 før 01.06.21

  • Som medlem i klubben så vil du ikke ha crossfit eller vekttrening hos K24 inkludert. (Men treningsavgiften til klubb blir lavere enn i dag, så du kan jo kanskje få råd til å trene både Crossfit og vekter likevel)

 

Treningsavgiften

De nye treningsavgiftene er ikke helt bestemt enda. Dette må gjøres av et ekstraordinært årsmøte som gjennomføres i slutten av mai. Følg med på våre Facebook sider og nettside og e-post for mer info om når årsmøtet gjennomføres og delta for å påvirke din egen treningsavgift. Foreldre til barn under 15 år kan melde seg inn i klubb (blir støttemedlemmer og får ikke treningsavgift) for å få stemmerett på årsmøte.

 

Forslag til ny treningsavgift er:

Barn 3-10 år                    kr 250,- per måned eller kr1500,- per semester (reduksjon på kr100,- pr mnd)

Ungdom 11-15 år           kr 300,- per måned eller kr1800,- per semester (reduksjon på kr100,- pr mnd)

Junior 16-18 år               kr 350,- per måned eller kr2100,- per semester (reduksjon på kr250,- pr mnd)

Senior 19+                       kr 450,- per måned eller kr2700,- per semester (reduksjon på kr350,- pr mnd)

 

Ved månedlig fakturering så vil det nok komme et påslag på kr50,-. Semesteravgift tenkes sendt ut i august og februar og betales heretter i MinIdrett.no eller i nettbank.

 

Medlemskontingenten

Medlemskontingenten forblir uendret (med mindre årsmøte bestemmer seg for noe annet)

Barn og ungdom 3-15år               kr 150,- per år

Junior 16-18år                               kr 250,- per år

Senior 19+                                      kr 350,- per år

 

Medlemskontingent sendes ut så snart du har meldt deg inn i klubb og deretter årlig, vanligvis i februar.

 

Framtidens idrettstalenter og mosjonistene

Den nye måten og organisere driften av klubben vil gjøre det enklere for klubben å utvikle framtidens idrettstalenter og samtidig tilby kampsporttrening for alle. Vi kommer til å levere treninger av høy kvalitet i framtiden og vil bedre kunne ivareta de utøverne som vil satse og konkurrere. Husk at neste olympiske mester kommer fra Tromsø. For timeplan se våre nettsider og Facebook.

 

Enklere og billigere for deg

For deg som medlem blir det enklere å forholde seg til idrettklubben siden du nå bare trenger å forholde deg til en aktør. Du får trene kampsport billigere enn i dag og du kan selv velge om du vil trene crossfit eller vekter hos K24. Vi håper du eller ditt barn vil være medlem hos oss i mange år og håper dere tipser familie, venner og kjente om det flotte kampsporttilbudet vi har for barn, ungdom og voksne slik at vi kan bli en enda større klubb.

 

Om du skulle lure på noe så er det bare å ta kontakt med undertegnede eller din trener.

Mvh

Andreas Danielsen

Styreleder Tromsø kampsportklubb

bottom of page