Kunngjøringer

Til medlemmer og foresatte til medlemmer                                                                                                            Tromsø 14.07.2021

 

Første etappe av Arctic Race of Norway 2021 går i Tromsø den 5. august 2021. I denne forbindelse trenger arrangørene hjelp fra lokale klubber og idrettslag. Det trengs ca 195 løypevakter. 

Vi i Styret ønsker å kunne bidra for å få gjennomført ARN i Tromsø og dette er en fin mulighet til å bidra med noen dugnadstimer som vil gi et lite tilskudd til klubbkassa. Jobben er forholdsvis enkel.

Vedlagt ligger en presentasjon som forteller litt om hva som kreves av en løypevakt. Kort fortalt er det:

 • Gjennomført traffikalt grunnkurs (dvs du kan være 15-16 år og stå løypevakt)

 • Gjennomført 1 timers kurs i minidrett.no

 • Deltatt på orienteringsmøte (foreløpig satt til 2. august)

 

Her har du som medlem mulighet til å stå "ringside" på det største sykkelrittet i landet med verdens beste syklister. Det vil bli et yrende folkeliv og ARN "sirkuset" med caravaner etc er gøy å oppleve. 

 

Rodeansvarlig vil være en klubborganisator, men det er Tromsø cycleklubb og ARN som har hovedregien i koordineringen av de frivillige. 

 

Tromsø kampsportklubb sine medlemmer (og foresatte til barn som er medlemmer) vil bli satt opp som en rode eller seksjon og vil jobbe i team. 

 

Følg med på Facebook for påmelding på arrangement (Tromsø kampsportklubb medlemsside) samt på nettsiden her for oppdatert status. 

Ta gjerne også direkte kontakt med undertegnede på andreasdanielsen@hotmail.com om du vil bidra.  

 

Dette arrangementet er verdt å få med seg. Les vedlegget her for mer informasjon. 

 

Mvh 

Andreas Danielsen

Styreleder

Tromsø kampsportklubb

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Til

 

Alle nye og gamle medlemmer i Tromsø kampsportklubb                                                                                              Tromsø 21.06.2021

Vi vil ha treningstilbud hele sommeren og holder på å lage en sommertimeplan. Vi har ordinære treninger helt til sommertimeplanen er klar som mest sannsynlig vil bli fra uke 26. Ny timeplan publiseres på våre Facebooksider, her på våre nettsider og på e-post. 

Fra nå og fram mot august vil vi ikke ta imot nye medlemmer som ikke har erfaring med kampsport fra før av og vi ber deg vente med å bli medlem til etter sommeren i slutten av august da vi starter opp med nybegynnerparti. 

 

 

Har du kampsporterfaring fra før av så kan du tegen medlemskap fortløpende og du kan begynne å trene med en gang. Bli medlem i klubben ved å søke medlemskap i minidrett.no. Les hvordan øverst til høyre på siden. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til

 

Nye og gamle medlemmer i Tromsø kampsportklubb                                                                                                      Tromsø 20.06.2021 

 

Nå kan voksne også trene med kontakt og er unntatt 1m regelen så møt på matta.

 

Ventetiden er over. Nå kan alle trene alle grener hos Tromsø kampsportklubb. 

Vi takker for tålmodigheten og velkommer deg på matta. Vi vil ha treninger i sommer også for å hjelpe deg med din treningsabstinens. 

Med vennlig hilsen

For Styret

Andreas Danielsen

Styreleder Tromsø kampsportklubb

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Til

Medlemmene i Tromsø kampsportklubb                                                                                                                                  Tromsø 05.05.2021

 

 

Endringer i Norges Idrettsforbund sine vedtekter (NIFs lov) har tvunget klubben og K24 til å endre på måten vi samarbeider på. Det er spesielt reglene om innkreving av treningsavgift som gjør at det blir noen endringer.

 

De nye reglene sier at både medlemskontingent og treningsavgift skal kreves inn av klubb i et medlemssystem godkjent av NIF. Alle dere som er medlemmer av klubben betaler i dag medlemskontingent via et godkjent medlemssystem som er MinIdrett.no, men treningsavgiften har hittil blitt krevet inn av K24 og det er ikke lengere godkjent.

 

Heretter så vil både treningsavgift og medlemskontingent kreves inn av samme system og alle regninger kan betales via MinIdrett.no (eller e-faktura i nettbank dersom du har en oppdatert profil i MinIdrett.no). Vi satser på semestervis fakturering, men vil fram mot august enten lage månedlige faktura eller et kort semester. Endringen vil være gyldig fra 01.06.21, men faktura vil komme ut i mai.

 

Så hva betyr det for deg som medlem? Hva må du gjøre?

 • Du må, som før, være medlemmer i klubb via MinIdrett.no. Kontroller at du er medlem i klubb i din profil i Minidrett.no. Er du ikke medlem så meld deg inn snarest (Det er viktig for din forsikring. Er du ikke medlem er du ikke forsikret ved skade etc)

 • Har du barn som er medlem må du som voksen lage deg en profil og så knytte til ditt barn som familiemedlem.

 • Oppdater din profil i MinIdrett.no (e-postadresse, tlf nummer, adresse etc)

 • Er du ny medlem så gå til www.tromsokampsportklubb.com og velg «Bli medlem»

 • Du trenger bare å forholde deg til en aktør. Kommunikasjon omkring medlemskap, treninger etc gjøres fra nå av klubben. Se våre nettsider www.tromsokampsportklubb.com og på Facebook Tromsø kampsportklubb og Facebook gruppen Tromsø kampsportklubb medlemsinformasjon (kommer snart).

 • Du vil møte de samme dyktige trenerne som du hittil har møtt. Dvs du vil faktisk møte enda bedre og flere trenere for vi bruker tiden med korona til å kurse våre instruktører og alle våre instruktører vil etterhvert ha Trener 1 kurs via Norges Kickboxingforbund og Norges Kampsportforbund og flere trenere vil fra høsten starte med sine Trener 2 kurs.

 • Du må avslutte din betaling til K24 før 01.06.21

 • Som medlem i klubben så vil du ikke ha crossfit eller vekttrening hos K24 inkludert. (Men treningsavgiften til klubb blir lavere enn i dag, så du kan jo kanskje få råd til å trene både Crossfit og vekter likevel)

 

Treningsavgiften

De nye treningsavgiftene er ikke helt bestemt enda. Dette må gjøres av et ekstraordinært årsmøte som gjennomføres i slutten av mai. Følg med på våre Facebook sider og nettside og e-post for mer info om når årsmøtet gjennomføres og delta for å påvirke din egen treningsavgift. Foreldre til barn under 15 år kan melde seg inn i klubb (blir støttemedlemmer og får ikke treningsavgift) for å få stemmerett på årsmøte.

 

Forslag til ny treningsavgift er:

Barn 3-10 år                    kr 250,- per måned eller kr1500,- per semester (reduksjon på kr100,- pr mnd)

Ungdom 11-15 år           kr 300,- per måned eller kr1800,- per semester (reduksjon på kr100,- pr mnd)

Junior 16-18 år               kr 350,- per måned eller kr2100,- per semester (reduksjon på kr250,- pr mnd)

Senior 19+                       kr 450,- per måned eller kr2700,- per semester (reduksjon på kr350,- pr mnd)

 

Ved månedlig fakturering så vil det nok komme et påslag på kr50,-. Semesteravgift tenkes sendt ut i august og februar og betales heretter i MinIdrett.no eller i nettbank.

 

Medlemskontingenten

Medlemskontingenten forblir uendret (med mindre årsmøte bestemmer seg for noe annet)

Barn og ungdom 3-15år               kr 150,- per år

Junior 16-18år                               kr 250,- per år

Senior 19+                                      kr 350,- per år

 

Medlemskontingent sendes ut så snart du har meldt deg inn i klubb og deretter årlig, vanligvis i februar.

 

Framtidens idrettstalenter og mosjonistene

Den nye måten og organisere driften av klubben vil gjøre det enklere for klubben å utvikle framtidens idrettstalenter og samtidig tilby kampsporttrening for alle. Vi kommer til å levere treninger av høy kvalitet i framtiden og vil bedre kunne ivareta de utøverne som vil satse og konkurrere. Husk at neste olympiske mester kommer fra Tromsø. For timeplan se våre nettsider og Facebook.

 

Enklere og billigere for deg

For deg som medlem blir det enklere å forholde seg til idrettklubben siden du nå bare trenger å forholde deg til en aktør. Du får trene kampsport billigere enn i dag og du kan selv velge om du vil trene crossfit eller vekter hos K24. Vi håper du eller ditt barn vil være medlem hos oss i mange år og håper dere tipser familie, venner og kjente om det flotte kampsporttilbudet vi har for barn, ungdom og voksne slik at vi kan bli en enda større klubb.

 

Om du skulle lure på noe så er det bare å ta kontakt med undertegnede eller din trener.

Mvh

Andreas Danielsen

Styreleder Tromsø kampsportklubb