Tromsø kampsportklubb tilbyr trening i forskjellige kampsportgrener som kickboxing, boksing, brasiliansk jiu jitsu, mixed martial arts, judo og egne barnepartier. Vi er medlem i Norges Kickboxingforbund, Norges bokseforbund, Norges judoforbund , Norges kampsportforbund og selvfølgelig Norges idrettsforbund. Vi følger vedtektene til Norges idrettsforbund og barneidrettsbestemmelsene. 

Hos Tromsø kampsortklubb møter du trenere i boksing, kickboxing og bjj  som er ansatt hos K24 samt frivillige trenere knyttet til idrettsklubben. Trenerne har trenerkurs via Norges idrettsforund og særforbundene. Vår trener i bjj er den høyeste graderte trener i Nord-Norge. Vårt samarbeid med K24 gir oss fantastiske treningslokaler og vi drar nytte av fysioterapi- og trenerkompetansen de har med tanke på skadeforebygging o.l.

Våre utøvere holder høyt nasjonalt og internasjonalt nivå i kickboxing, boksing og bjj.  Vi har norgesmestre og verdenscupvinnere i vår klubb samt sølv i VM og to bronse i EM i kickboxing. 

 

I tillegg til å være en klubb som som holder høyt nivå, har vi "Kampsport for alle" som et av våre motto. Hos oss kan alle begynne å trene kampsport og vi ønsker alle velkommen. Vi støtter arbeidet til antidoping Norge og ønsker at alle trenere og utøvere gjennomfører e-læringskurset "Renutøver". Vi ønsker spesielt barn og ungdom velkommen og er en del av "Barneløftet". Våre trenere og støtteapparat har vandelsattest som krevet av Norges idrettsforbund. 

Vi holder til i Storgata 5 i det gamle tomgodslageret til Mack i lokalene til Tromsø Sport og Eventsenter (TSE)

Idrettklubben Tromsø kampsport samarbeider med K24 Kampsport (Fabrikken idrett og trening 24 AS) og for å trene hos oss kreves det et månedlig medlemskap i treningssenteret k24 Kampsport i tillegg til en årlig medlemtskontingent til Tromsø kampsportklubb. 

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by KyokoArt