Tromsø kampsportklubb tilbyr trening i forskjellige kampsportgrener som kickboxing, boksing, brasiliansk jiu jitsu, mixed martial arts (spesielle avtalte partier) og egne barnepartier. Vi er medlem i Norges Kickboxingforbund, Norges bokseforbund , Norges kampsportforbund og selvfølgelig Norges idrettsforbund. Vi følger vedtektene til Norges idrettsforbund og barneidrettsbestemmelsene. 

Våre frivillige  trenere har trenerkurs fra Norges kickboxingforbund, Norges kompsportforbund og Norges Bokseforbund. Enkelte har utdanning på universitetsnivå. 

Våre utøvere holder høyt nasjonalt og internasjonalt nivå i kickboxing, boksing og bjj.  Vi har norgesmestre og verdenscupvinnere i vår klubb samt sølv i VM, to bronse og to sølvmedaljer i EM i kickboxing. Dette er vi svært stolte av. 

 

I tillegg til å være en klubb som som holder høyt nivå, har vi "Kampsport for alle" som et av våre motto. Hos oss kan alle begynne å trene kampsport og vi ønsker alle velkommen. Vi støtter arbeidet til antidoping Norge og ønsker at alle trenere og utøvere gjennomfører e-læringskurset "Renutøver". Vi ønsker spesielt barn og ungdom velkommen og er en del av "Barneløftet". Våre trenere og støtteapparat har vandelsattest som krevet av Norges idrettsforbund. 

Vi holder til i Storgata 5 i det gamle tomgodslageret til Mack i lokalene til Tromsø Sport og Eventsenter (TSE)

På fredagene har vi et tilnærmet gratis treningstilbud for ungdom mellom 12 og 18 år. For bare medlemskontingenten (250/350) så kan ungdom komme i klubben fredagene fra 18:00-22:00. Her vil de bli instruert i boksing og kickboxing fra våre unge talenter og det vil også være en sosial arena. Vi kaller det Tromsø kampsport ungdomsklubb. 

Møt på matta