top of page

Aktivitetskalender/Terminliste

01.-9. oktober - WAKO World Kicboxing Championships for Junior and Cadets. Jesolo Lido Italia

29.-30. oktober - Legacy Box cup. Trondheim Norge

29. oktober - Norges Cup 3 Kickboxing. Tjeldsund Norge

12.- 13. november - Swedish Open BJJ. Stenungsund Sverige (Nord om Gøteborg)

26.-27. november - Rekruttmesterskap ungdom, junior og senior boksing. Tromsø Norge

02.-04. desember - NM Kickboxing. Bergen Norge

9.-11. desember - Landsmesterskap og ungdomsmesterskap i boksing. Drøbak Norge

Dato kommer: Gradering for barn og ungdom

 

20.-22 januar - Norges Cup 1 Kicboxing. Zinken Hop idrettshall Bergen 

10. - 12. februar - Karlovak Open European Cup, Kroatia.

Kansellert - WAKO Irish Open Kickboxing World Cup - Dublin Irland

Mars - Årsmøte Tromsø kampsportklubb

Mars eller april - Norges Cup 2 Kickboxing. Gyldenborghallen Tromsø Norge

17.-19. mars - WAKO Austrian Classics Kickboxing World Cup. Innsbruck Østerrike

Mai 2023 - WAKO Turkish Open Kickboxing World Cup - Istanbul Tyrkia. 

Juni 2023 - WAKO Hungarian Kickboxing World Cup. Budapest Ungarn

Åpne ungdomssamlinger - Kickboxing

Norges Kickboxingforbund arrangerer åpne ungsdomssamlinger hele året på forskjellige steder i Norge. Flotte samlinger med mye flott ungdom. Det anbefales å delta på disse. Samlingene er gratis for medlemmer som har betalt medlemskontingent til Tromsø kampsportklubb (kr250/150 pr år). Reise og opphold dekkes av utøverne selv. I januar 2020 er det supersamling i Øverbygd og Tromsø kampsport deltar på denne. 

Lukket ungdomssamling -  Kickboxing

De ungdommene som utmerker seg på de åpne samlingene blir invitert til lukket samling i grenene lettkontakt/kicklight, fullkontakt, pointfight. 

Norges Cup 1-3 - Kickboxing

Utøvere fra alle nivå. Tromsø Kampsortklubb stiller med utøvere på alle norgescuper og oppfordrer medlemmer til å delta på disse. Nivået er ikke skremmende og det er en flott arena å få erfaring på. Det er mulighet å delta i klasser som pointfight, lettkontakt, kick light og fullkontakt for juniorer og ring. På disse stevnene kan man gå merkekamper i ring som vil kvalifisere deg til å gå fullkontakt. Vinnere av norgescupen annonseres og får sin premie under NM året etter. Tromsø Kampsportklubb er fast arangør av NC2 som gjennomføres i mars måned. Oppfordrer alle til å melde seg på denne enten som utøver eller som en hjelpende hånd med arrangering. 

Les mer på http://kickboxing.no/terminliste

 

Irish Open World Cup - Kickboxing

Det største stevnet i verden med opp mot 4000 påmeldinger. Utøvere på alle nivå. Nivået her ligger nok litt over norgescup, men stevne har nybegynnerklasser og dersom du bare er 12 år, kan du melde deg opp i YC (young cadets) som er yngre ungdom. Denne klassen har vi ikke i Norge. Tromsø kampsportklubb reiser som oftest med deltakere til dette stevnet. Stevnet holdes på Citywest Hotel i Dublin og man kan bo der eller på et nærliggende hotell. Et flott stevne og Dublin er en fin by. Tromsø Kampsportklubb reiser i 2020 til Irish Open.

Les mer på http://irishopenonline.com/

 

Yokoso Dutch Open - Kickboxing

Kickboxingturnering. Holdes i Amsterdam, Nederland. Tromsø kampsportklubb har tidligere ikke deltatt på dette mesterskapet. 

Les mer på https://www.yokosodutchopen.com/

 

Norgesmesterskap - Kickboxing

Kvalifisering til NM gjøres ved deltakelse i Norgescuppen. Dersom er 12 år og ikke har fått gått noen kamper kan det likevel være mulig å delta i NM. Dette må avtales mellom coach og forbund.

Les mer på http://kickboxing.no/terminliste

Austrian Classics World Cup - Kickboxing

Utøvere på alle nivå. Her er det også mulighet for nybegynnerklasser, men nivået i denne kan være over Norgescup nivå. Vinner du klassen her får du mesterskapsbelte uansett om du er voksen, barn, nybegynner eller i svartbelteklassen. Tromsø kampsportklubb reiser hvert år til Innsbrück/Østerrike via München. Det tar ca. 2 timer å kjøre fra Munchen til Innsbrück. Dette er et flott stevne.

Les mer på https://www.austrian-classics.at/en/

 

Hungarian Open World Cup - Kickboxing

Utøvere på alle nivå. Har nybegynnerklasser og nivået her er, som i de andre verdenscupene, høyt i svartbelteklassen. Stevnet holdes i Budapest og er et godt organisert stevne. Tromsø Kampsportklubb drar noen ganger til Budapest.

Les mer på http://www.hungarianworldcup.hu/

Bestfighter World Cup Rimini - Kickboxing

Perfekt stevne å kombinere med ferie ved den italienske østkysten. Har hvitbelteklasser, grønnbelteklasser og svartbelteklasser. Et stevne som blir bedre for hvert år. Tromsø kampsportklubb har dratt til Rimini i 10 år og er blitt en fast greie. Flott stevne for unge utøvere. Man kommer seg til Rimini med bil fra Bologna flyplass. Hotell er billig. Husk solkrem.

Les mer på http://www.bestfighter.com/

 

Scandinavian Open - Kickboxing

Scandinavisk mesterskap. Omtrent samme nivå som Norgescup. Klasser som lettkontakt, pointfight, kicklight, fullkontakt, K1 for junior og senior. Tromsø Kampsportklubb reiste med utøvere til Scandinavian Open i 2019. 

Les mer på http://kickboxing.no/terminliste

 

Legacy Cup – Boxing

Ærverdig bokseturnering med utøvere fra hele Europa. Her kan diplom, rekrutt, junior og senior utøvere delta. Utøvere på alle nivåer også internasjonalt høyt nivå. Holdes i Trondheim. Tromsø kamportklubb deltok med en utøver dette stevne i 2019 og satser på å delta i 2020.

Les mer på https://www.legacyboxcup.com/

Flanderen Open Cup

Beveren i Belgia. Nytt stevne for Tromsø Kampsportklubb og klubben har tidligere ikke deltatt på dette stevnet.

Bristol Open - Kickboxing

Nybegynnerkategorier og for de erfarne. Det kan virke som om det fokuseres mye på unge utøvere. Tromsø Kampsportklubb har ikke deltatt på dette stevnet.

Les mer på http://www.bristolopen.com/

Mesterskap i kickboxing

WAKO European Championships for junior and Cadets

WAKO World Championships for junior and Cadets

WAKO European Championships

Wako World Championships

Avholdes annenhvert år. Når ungdom har EM har seniorer VM og motsatt. I 2020 er det VM for juniorer og EM for seniorer. Resultatene i de aproberte verdenscupstevnene avgjør om du blir en del av den norske landslaget i kickboxing. 

 

Dersom du er interessert i å delta på ett eller flere av disse stevnene må du ta kontakt med din trener. Koordinering av reise gjøres av ansvarlig grentreer eller valg reiseleder for eventen. Klubben støtter medlemmer som reiser til konkurranser. Dersom du trenger støtte til reise eller har spørsmål omkring konkurranser ta kontakt med grentrener eller styreleder  Andreas Danielsen på epost eller telefon 90589106. Kostnader til reise, opphold og deltakeravgift dekkes av hver enkelt utøver, men klubben dekker deltakeravgift og minimun kr 1000 i reiseutgifter. Dersom ditt barn er aktuell for konkurranser, men dere ikke kan sende ditt barn pga økonomiske utfordringer ta kontakt med styreleder. Klubben kan bidra med støtte via klubbens eget Solidaritetsfond. 

Annonsering av reise og koordinering gjøres via Facebook og Messenger. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med grenansvarlig.

 

Datoer på stevner og samlinger oppdateres fortløpende på internett:

http://kickboxing.no/terminliste

https://boksing.no/boksekalenderen

https://wako.sport/wp-content/uploads/2022/01/WAKO-Calendar-2022_update-19.09.2022.pdf


.

bottom of page